Tagliatelle Met Peer En Selderijsaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar. Verwarm intussen al roerend de selderijsoep samen met de creme fraiche. Laat al roerende de geraspte kaas erin smelten. Breng de saus op smaak met zout en peper. Snijd de peren in de vorm van een waaier. Laat de pasta in een vergiet goed uitlekken en meng hem door de saus. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de peer, de fijngehakte peterselie en desgewenst fijngehakte walnoten. Succes.

Tagliatelle Met Peer En Selderijsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde zalm op spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderij met varkensvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Runderfilet Met Selderijsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Wijting Met Tomaten-selderijsaus
0-10 min -
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept