10 plakjes Ganda Ham zander papier in de ijskast ietwat laten drogen. Oven voorverwarmen op 200?C. Tomaten ontdoen van het vel, in 4 verdelen en ontpitten, 10 min in oven op rooster met grof zout laten drogen. De roereitjes (6 eieren), 2 dooiers, 3 soeplepels water en 1 soeplepel boter samen mengen en zachtjes op het vuur laten binden. Op het einde 1 volledig ei toevoegen. De 2 overige plakjes Ganda Ham in stukjes snijden en bakken, het vet afgieten en de opgeklopte room eraan roevoegen, afkruiden met peper. Een half plakje Ganda ham op het bord schikken, tomaat en roerei erover verdelen en zo verder opbouwen tot alle ingredienten opgebruikt zijn. Room errond gieten en versieren met selderzaadjes.
Lasagne Van Ganda Ham En.. is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)