Mosselsoep Met Venkel

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de schoongemaakte venkels gaar in gezouten water. Laat ze uitlekken en afkoelen. Laat de mosselen op een hevig vuur opkoken en haal ze nadien uit de schelp. Zeef het kookvocht. Verwarm de mosselen en de venkels in grove stukken in een tikkeltje olijfolie. Flambeer met de pernod. Blus de vlammetjes met het gezeefde mosselvocht en de room. Kruid de saus eventueel nog wat bij met peper. Garneer het gerecht met gepelde reepjes tomaat. Serveer het meteen.

Mosselsoep Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterd-mosselsoep met wortel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met kerrie en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsoep met knolselderij
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept