Gevulde Mosselschelpen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-als de mosselen open gaan, ze laten uitlekken en uit de schelp nemen -hak de mosselen;peterselie;dille fijn -vermengen met de uitgeperste look, het gehakt uitje; paneermeel en de boter -Vul de schelpen (halve schelpen)met dit mengsel -plaats de schelpen in een vuurvaste ovenschaal op de middelste richel van een voorverwarmde oven Baktijd= 10 min op 240?C

Gevulde Mosselschelpen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met boter, prei en selderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse mosselen
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met kerrie
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van mosselen met bruin bier
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept