Poolse Zuurkool

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een grote pan spek even uitbakken met de hamlap en de ui. Overtollig uitgebakken vet weggooien. Alle ingredienten erbij doen, een kop water erop gieten en tenminste 1 uur zachtjes stoven. Voor het opdienen de zure room toevoegen. Naar smaak peper en zout toevoegen.

Poolse Zuurkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse stoofschotel (bigos)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse cheesecake
Bekijk recept
Poolse Soep
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept