Rosbief Op Poolse Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de helft van de boter. Rol het vlees door de bloem en laat het aan alle kanten bruin worden. Voeg de bouillon toe,samen met het laurierblad, foelie en paprikapoeder. Laat het vlees dan op een laag vuur 45 min. sudderen. Haal het vlees uit de pan en laat 10-15 min. staan. Smelt de rest van de boter, voeg de gesneden uien toe. Voeg de broodkruimels toe en ook de rest van de ingredienten. Snijd het vlees in dunne plakken. Doe tussen alle plakken een gelijke hoeveelheid vulling en doe het vlees terug in de pan en laat het nog 35-40 min. sudderen.

Rosbief Op Poolse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept