Poolse Bloemkool

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook of stoom de bloemkool met wat zout beetgaar! Laat goed uitlekken en verwijder de stronk. Kook ondertussen de eieren hard en hak ze evenals de peterselie fijn. Meng dit alles met het paneermeel door elkaar en bedek er de bloemkool mee. Laat de boter smelten en giet over de bloemkool zo dat deze er geheel van doordrengt wordt.

Poolse Bloemkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse stoofschotel (bigos)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse cheesecake
Bekijk recept
Poolse Soep
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept