GEBAKKEN KARPER MET ZUURKOOL

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter verhitten en de uiensnippers hier in bakken tot ze goudbruin zijn, de bloem erover strooien en er door roeren // Als de zuurkool gaar is afgieten en het kookvocht bij de uien doen in laten dikken en bij de zuurkool doen al roerend aan de kook brengen.//Hier de paddestoelen plakjes met het vocht waar ze in geweld zijn erdoor doen //De vis licht bestuiven met bloem en de overtollige bloem er af schudden // De vis bestrijken met de los geklopte eieren of ze er door wentelen //Door het broodkruim halen en het overtollige kruim er af schudden // Wat boter en olie samen verhitten in een grote koekepan de visstukjes hierin goudbruin bakken ca.5 min.per kant Het mengsel van boter en olie moet tot halverwege de vis reiken //De vis laten uitlekken op keukenpapier en meteen daarna serveren met de zuurkool en paddestoelen ernaast

GEBAKKEN KARPER MET ZUURKOOL is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept