De boter verhitten en de uiensnippers hier in bakken tot ze goudbruin zijn, de bloem erover strooien en er door roeren // Als de zuurkool gaar is afgieten en het kookvocht bij de uien doen in laten dikken en bij de zuurkool doen al roerend aan de kook brengen.//Hier de paddestoelen plakjes met het vocht waar ze in geweld zijn erdoor doen //De vis licht bestuiven met bloem en de overtollige bloem er af schudden // De vis bestrijken met de los geklopte eieren of ze er door wentelen //Door het broodkruim halen en het overtollige kruim er af schudden // Wat boter en olie samen verhitten in een grote koekepan de visstukjes hierin goudbruin bakken ca.5 min.per kant Het mengsel van boter en olie moet tot halverwege de vis reiken //De vis laten uitlekken op keukenpapier en meteen daarna serveren met de zuurkool en paddestoelen ernaast
GEBAKKEN KARPER MET ZUURKOOL is een recept van Smulweb.nl