Caldeirada : Visstoofpot Uit De Algarve

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de pan eerst een laag uien, tomaten, paprika, wat knoflook en peterselie doen, daarna een laag aardappelen. Daarna vis en schelpen toevoegen en die weer met groenten en aardappelen bedekken. Olijfolie met piri-piri (zonder pitjes minder scherp), nootmuskaat en peper loswrijven in een vijzel en de wijn er doorheen roeren. Gelijkmatig over het geheel verdelen en de laurierblaadjes er bovenop leggen. Circa 35 minuten met deksel op de pan gaar laten sudderen. De pan af en toe schudden, zodat het vocht zich goed verdeelt.

Caldeirada : Visstoofpot Uit De Algarve is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloenschijven met fleur de sel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundvlees met een touwtje en groene saus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli Algarve
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpdieren In Algarve-Stijl Uit Portugal (Ameijoas Na Cata
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caldeirada
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caldeirada Portugesa
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldeirada - Portugese Vissoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caldeirada Rapida
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept