Schapenbout Met Kikkererwten Op Portugese Wijze

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een braadpan een beetje olie. Fruit daarin de ui en bak vervolgens het spek en het vlees goudbruin. Voeg hierbij tomaten, knoflook, tijm en laurierblaadjes. Doe ook de kikkererwten, port en een glas water bij het vlees.Stoof het gerecht ongeveer 2 uren, tot het vlees goed gaar is. Indien nodig wat extra water toevoegen.

Schapenbout Met Kikkererwten Op Portugese Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Linzensoep Met Schapenvlees
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Franse hutspot
0 min
Bekijk recept
Welke wijn bij welk gerecht
0 min
Bekijk recept