Portugese Appelroom

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een pasteibakkersroom. Plet de macarons zeer fijn, roer er de confituur door en voeg dit mengsel bij de room. Giet de room in een vuurvaste kom. Houd een weinig over. Schik de geschilde en uitgeboorde appelen op de room, vul de holten met een weinig overgebleven room, leg een klontje boter op elke appel bestrooi met poedersuiker. Bak de appelen in de oven gaar 160 graden gedurende 20-25 minuten.

Portugese Appelroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijpuree
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taartjes met appelroom
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelroom
Bekijk recept
Gegrilde sint-jakobsschelpen met in honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept