Portugal: Varkensvlees

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en bak het vlees in ca. 5 minuten bruin. Voeg de ui toe. Pers de knoflook erboven uit en bak ca. 3 minuten mee. Bestrooien met zout, peper en komijnzaadjes. Voeg het laurierblaadje toe.Schep dan het vlees uit de pan en roer de wijn door het bakvet.Vlees terugdoen in de pan en met het deksel erop ca. 30 minuten zachtjes stoven.Ondertussen de citroen in 6 plakken snijden. Citroen en koriander aan het vlees toevoegen. Zonder deksel het stoofvocht in ca. 15 minuten laten inkoken tot sausdikte.

Portugal: Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept