Portugese Pasteitjes

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op een plakje deeg aan een kant een lepel vulling en vouw het deeg erover heen.Zorg dat het pasteitje goed dicht is aan alle kanten door met wat water de randen dicht te drukken. Bak de pasteitjes in de voorverwarmde oven op een ingevette bakplaat gedurende 40 minuten. Serveer de pasteitjes warm of koud. De warme pasteitjes kunnen samen met een bouillon op smaak gebracht met azijn, peper en saffraan geserveerd worden.Door de warmte van de bouillon zullen de pasteitjes wat opengaan en hun geurige inhoud prijsgeven. De pasteitjes kunnen tevens worden bewaard in een koektrommel met vetvrij papier.

Portugese Pasteitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept