Amjijoas Na Cataplagna (Mosselen A La Cataplagna)

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een grote braadpan op gemiddeld vuur. Bak de worst in de boter voor ca. 3 tot 4 minuten. Voeg de ui en de knoflook toe en bak deze ca. 5 minuten mee op een laag vuur. Voeg de champignons toe en bak deze kort mee. Voeg ongeveer 2/3 van de bosuitjes toe en bak deze ca. 2 minuten totdat ze zacht zijn. Voeg de visbouillon, de tomatensaus en de witte wijn toe en breng alles aan de kook op een gemiddeld vuur zodat het vocht zachtjes kookt. Voeg de mosselen toe en doe de deksel op de pan en kook de mosselen voor ca. 10 minuten of totdat de mosselen open zijn. Verwijder de mosselen welke niet zijn geopend. Schep de mosselen over in een grote voorverwarmde schaal. Laat ca kwart kopje vocht achter in de pan omdat er mogelijk nog wat zand uit de mosselen is gekomen.

Amjijoas Na Cataplagna (Mosselen A La Cataplagna) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker