Mexicaans Saladeschotel Met Tortillachips

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bedek de bodem van de borden met een laag tortillachips Snijd de ijsbergsla in reepjes leg er een laag van over de tortilla′s. Bestrooi dit met wat koriander (niet te veel, want de smaak is erg overheersend). Op de sla komt er een laagje gehakt. Doe daar wat geraspte kaas overheen. Daarop wat stukjes tomaat en verdeel daarover de drie sausjes (rode salsa, creme fraiche en guacamole) in kleine hoeveelheden. Tot slot wat jalapenopeppers erbij en smullen maar!

Mexicaans Saladeschotel Met Tortillachips is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse schotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ovenschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadodip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept