Mexicaanse Stoofpot

5
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in grote dobbelstenen, verwijder eventueel kraakbeen en een deel van het vet. Verhit de olie en bak het vlees en de gesnipperde uien hierin rondom bruin, samen met de gekneusde knoflook. Bestrooi het geheel met zout, peper en paprikapoeder. Voeg de bouillon en de ontvelde, in vieren gesneden tomaten toe. Laat alles in gesloten pan zachtjes sudderen tot het vlees gaar is. Voeg de witte bonen in tomatensaus toe en breng de inhoud van de pan weer aan de kook. Bind het stoofvocht met bloem of ma?zena, die u hebt aangelengd met koud water. Voeg chilipoeder of cayennepeper toe (niet te royaal, anders wordt het te scherp). Bestrooi het geheel met peterselie.

Mexicaanse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept