Albondigas

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de kalfsgehakt, rundergehakt, knoflook , paneermeel, Spaanse peper, komijn, en zout en peper goed door elkaar. Voeg beetje bij beetje het ei toe. Leg het mengsel op een met bloem bestrooid werkblad en verdeel het in 16 gelijke porties. Maak er met bloem bedekte handen balletjes van. Verhit de olie in een grote koekenpan op een hoog vuur. Bak, als de olie heet is, de gehaktballetjes in 5-10 minuten egaal bruin. Draai ze veelvuldig om. Laat de gebruinde gehaktballen goed uitlekken op keukenpapier. Leg ze daarna in een ovenschaal en giet er tacosaus overheen. Verhit ze 10 minuten in een op 180 C gasstand 4 voorverwarmde oven. Serveer ze bestrooid met bosuitjes.

Albondigas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus (albondigas)
30 min Snack
Bekijk recept
Albondigas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Albondigas
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus (albondigas)
30 min Snack
Bekijk recept
Albondigas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Albondigas
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept