(voor 2-3 personen) Verwarm de oven voor op 220?C (hete luchtoven 200?C). Vermeng de inhoud van het zakje Burritos-saus met de zure room en 2 eetlepels water in een kommetje; goed doorroeren. Snijd de kipfilet in kleine dunne reepjes. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes. Bak de kipfilet op hoog vuur. Voeg de gesneden paprika toe en roerbak het geheel tot het gaar is. Voeg 100 ml water en de inhoud van het zakje Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Haal de tortilla?s uit de verpakkking en verwarm de tortilla?s bij een bereiding in de magnetron in 20 seconden op (600 watt), bij een bereiding in de oven: wikkel de tortilla?s in aluminiumfolie en verwarm de tortilla?s gedurende 3 minuten in de oven op. Smeer de warme torilla?s dun in met ca. 1/5 deel van de Burritos-saus en vul ze in het midden met het kipmengsel en vouw ze dicht. Leg de gevouwen tortilla?s in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas. Gratineer de tortilla?s gedurende 8 minuten in de oven. Serveer de Burritos en de Burritos-saus apart.