Chili Roja

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit ca. 6 dl olie in een braadpan en bak het vlees in kleine porties op een matig vuur tot hoog vuur in vijf minuten bruin.
  • 2 Leg het vlees op een bord. Zet het vuur laag en bak in 5 minuten ui, knoflook, paprika′s en Spaanse pepers. Voeg chilipoeder, komijn en paprikapoeder toe en bak die nog een minuut mee. Giet het bier, water of bouillon erbij en voeg de tomaten uit blik, tomatenpuree en het vlees toe.
  • 3 Laat alles ca. 1 1/2 - 2 uur zachtjes sudderen. Voeg 45 minuten voor het eind van de kooktijd de bonen toe.
  • 4 Als het vlees helemaal mals is, voeg je zout naar smaak toe. Garneer het geheel met de stukjes tomaat.

Chili Roja is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa roja
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salsa Roja
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chili Roja
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept