Caldo De Pescado (vissoep)

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en stoof er de ui en knoflook in. Voeg de tomaten, wortelen en aardappelen toe en laat enkele minuten stoven. Overgiet met de visbouillon en kruid met laurierblaadjes, komijn, peper,zout. Voeg er de vis toe en breng aan de kook. Laat zachtjes gaarkoken (25 min.)

Caldo De Pescado (vissoep) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldo Verde
30-60 min -
Bekijk recept
Caldo A La Reina
30-60 min -
Bekijk recept
Arroz Caldo
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept