Mexicaanse Stoofpot

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Verhit de boter en bak daarin snel het vlees aan alle kanten bruin met de gesnipperde ui en knoflook. Voeg zout en peper toe. Voeg er de in ringen gesneden paprika′s bij en een klein scheutje water en laat het vlees ca. een uur heel zacht stoven in een goed afdgedekte pan. Kook de doperwtjes gaar. Voeg mais, doperwten en in parten gesneden (ontvelde) tomaten toe, de cayennepeper en enkele lepels peterselie. Schep dit in een vuurvaste schotel, strooi er de geraspte kaas op en laat er in de oven een korstje op komen.

Mexicaanse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept