Bodem: Kneed van de bakmix de boter en het handwarme water in een hoge smalle kom met een mixer (met deeghaken, in ca. 2 minuten een soepel deeg, dat van de kom loslaat. Laat het deeg 15 minuten afgedekt rusten. Bekleed de bodem en de helft van de rand van een ingevette springvorm (doorsnede 22 cm ? ovenschaal doorsnede 25 cm, met een dun laagje deeg. vulling: Verdeel de plakjes vleestomaat over de deegbodem en strooi hierover een klein beetje van de Mexicaase kruidenmix. Meng de paprika, de maiskorrels en de courgette door elkaar. Verdeel het groentemengsel over de plakken tomaat. Strooi hierover de helft van de geraspte kaas saus: Klop de melk en de eieren schuimig in een hoge smalle kom (mixer met garden; hoogste snelheid). Voeg nu de sauspoeder en de rest van de kruidenmix toe en mix het geheel nog ca. 1 minuut tot een luchtig mengsel. Giet deze vloeibare saus over de vulling en strooi er vervolgens de cornflakes en de rest van de geraspte kaas over