Pureer het vruchtvlees van de avocado grof en meng met het citroensap. Voeg zout, peper en enkele druppels pepersaus naar smaak toe. Verhit 1 el. olijfolie in een wok en roerbak de courgetteblokjes in ca. 2 minuten beetgaar. Schep de lente-uitjes erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Verkruimel de geitenkaas. Leg de taco′s neer en verdeel de helft van de geitenkaas over de onderste helft van de taco′s. Schep er wat courgette over en strooi de basilicum en de rest van de geitenkaas eroer. Klap de bovenste helft van de taco′s over de vulling en druk de ′quesadilla′s′ goed dicht. Verhit 1,5 el. olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 4 quesadilla′s in ca. 5 minuten goudbruin en knapperig, keer ze halverwege. Bak de rest van de quesadilla′s op dezelfde manier. Schep de avocadodip in het midden van een platte schaal en leg de quesadilla′s eromheen. Garneer ze met de paprika.
Quesadillas Met Courgette En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl