Voorbereiding honingdressing: Voeg alle ingredienten van de dressing (op de olie na) in een kom samen. Meng ze met een garde of staafmixer. Voeg langzaam de olie al roerende aan het mengsel toe tot- dat er emulsie (=binding) ontstaat.Voorbereiding salade: meng de gewassen en geplukte sla met wat fijn gesneden bieslook en drie eetlepels hongingdressing. Maak de salade op in diepe borden en verdeel de in blokjes gesneden meloen hierover. Bestrooi de garnalen met wat peper en zout en bak ze in de olijfolie. Zet het vuur laag en gaar ze gedurende 3 minuten. Presentatie salade: Maak roosjes van de parmaham en verdeel deze over de salade. Serveer de garnalen lauwwarm in de salade en garneer deze af met wat bieslook en mosterdkers. Besprenkel de gehele salade nog eens met een klein hoeveelheid honingdressing.
Salade Van Parmaham, Garnalen, Meloen En Honingdressing is een recept van Smulweb.nl