Rosbief Met Roquefortsaus

6
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop een dressing van honing, knoflook uit de pers, azijn, citroensap,4 el olie, zout enpeper. Prak met een vork de kaas fijn en voeg 1 el olie, het sap van dehalve limoen en de creme fraiche toe. Breng het sausje op smaak met zout en peper. Verhit een koekenpan, droog voor en rooster hierin de pijnboompitten goudbruin. Schep ze op keukenpapier. Meng de slasoorten met de basilicum en verdeel ze over zes borden. Drupel er de dressing over. Schik rond de saladebergjes de plakjes rosbief, vijf per persoon, zodat er nauwelijks sla zichtbaar is. Verdeel de roquefortsaus erover, strooi de alfalfa en pijnboompitjes erover. Maal er nog wat zout en peper over.

Rosbief Met Roquefortsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept