Portugese Lamsragout

8
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees en knoflook met olijfolie, zout en peper in de pan verhitten. Uien aan het vlees toevoegen zodra dat rondom goudbruin gekleurd is. Paprikapoeder toevoegen, evenals de laurier, wijnazijn en wijn. De helft van de vleesbouillon overgieten. Doorroeren en het vlees op een zacht vuurtje circa 30 minuten laten sudderen, opnieuw doorroeren en de rest van de bouillon overgieten. Nog 20 minuten gaar laten stoven en op smaak brengen met peper en zout.

Portugese Lamsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept