Watermeloen Met Portsaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de port met het grapefruitsap en de basterdsuiker aan de kook. Laat dit tot de helft van de hoeveelheid inkoken. Was de munt en hou 2 takjes achter voor garnering. Snij de rest van de blaadjes in reepjes. Haal de portsaus van het vuur, voeg de munt toe en laat de saus afkoelen tot lauwwarm. Snij de meloen in parten en verwijder met een lepel de pitten. Leg de parten in een cirkel op een schaal en schenk de portsaus erover. Laat de meloen gedurende 2 uur in de koelkast goed op smaak komen. Garneer met de takjes munt.

Watermeloen Met Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept