Zoek
Lombinhos De Porco
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 porties varkens fricandeau
1 dl. witte wijn
1 laurierblad
1 geperste teen knoflook
1 takje gehakte peterselie
zout/peper
olijfolie voor bakken Voorbereiding Marnineer gedurende 24 uur de fricandeau in wijn
lauriierblad
knoflook en zout en peper naar smaak. Bereidingswijze Neem vlees uit de marinade en dep het droog. verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees lichtbruin
voeg wat marinade saus toe en laat het nog tien minuten sudderen Serveertips Van de marinade kan natuurlijk saus worden gemaakt. Serveren met een rode Portugese wijn
probeer eens een Dao of een Periquita of een Terras d&prime
el Rei. De Dao is bij iedere slijter verkrijg
Bereiding
Neem vlees uit de marinade en dep het droog. verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees lichtbruin, voeg wat marinade saus toe en laat het nog tien minuten sudderen
Lombinhos De Porco is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Lombo De Porco Com Ameijoas (porco Alentejano)
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lombo De Porco A Moda Do Alentejo
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lombo Do Porco Assado (portugal)
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carne De Porco A Alantejana
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept