Varkensgebraad Met Portwijn

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Korst het vlees in de het boter en kruid met peper en zout. Voeg de zoetzure uitjes (zonder vocht), de champignons in schijfjes, de rozijnen, de tomatenpuree en de portwijn toe. Laat ongeveer 30 minuten stoven. Neem het vlees uit de saus en houd het warm. Bind de saus met een weinig gezeefde bloem. Snijd het vlees in sneetjes, schik ze op een schotel. Overgiet met een weinig saus en dien de overige saus apart op.

Varkensgebraad Met Portwijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ossenhaasjes met rode portwijn en morieljes
0 min
Bekijk recept
Ossenhaasjes met rode portwijn en morieljes
0 min
Bekijk recept
Ossenhaasjes met rode portwijn en morieljes
0 min
Bekijk recept
Aardbeien met zwarte peper in portwijn
0 min
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept