Verhit wat boter in de pan en bak hierin het vlees circa 5 minuten, zodat het net rondom bruin kleurt. Bak niet te lang: dan wordt het vlees taai. Haal het vlees uit de pan en kruid het met peper en zout. Bak in dezelfde pan de sjalotjes glazig met het uitgeperste teentje knoflook. Strooi de bloem en het paprikapoeder erover en roer de tomatenpuree en de runderbouillon erbij. Laat dit een paar minuutjes pruttelen, alvorens de creme fraiche erdoor te roeren. (Als de saus nog te dun is, kun je hem inbinden met een roux van 2 eetlepels gesmolten boter en bloem. Laat deze roux wel even afkoelen voordat je hem door de warme saus roert.) Doe het rundvlees bij de saus en laat alles even rustig doorwarmen. Breng, indien nodig, het gerecht op smaak met worcestershiresaus, peper en zout. Verwarm de wodka in een steelpannetje en steek deze, van het vuur af, aan met een lucifer. Let erop dat de afzuigkap uit staat! Schenk de brandende wodka over het gerecht en laat het vuur doven. Garneer met fijngeknipte peterselie.