Vulling Van Zuurkool En Paddestoelen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zuurkool heel fijn en laat met 30 gram van de boter met het deksel op de pan gar stoven. Maak de paddstoelen schoon, was ze en snijd ze klein. Laat ze circa 10 minuten in de helft van de resterende boter bakken. Fruit de ui goudbruin in de resterende boter, schep er de champignons door, breng op smaak met wat zout en peper en laat 3 tot 4 minuten stoven. Schep er de zuurkool door en vul er de pirogi mee.

Vulling Van Zuurkool En Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept