Gistdeeg Voor Pirogi Met Zuurkool, Uien En Wortelen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de gist, de suiker en 1 of 2 theeleperls bloem aan met 1/4 kopje water en laat 15 minuten rusten. Meng de aangeroerde gist, 1 kopje water, de boter en 2 theelepels zout door de bloem en kneed tot een glad deeg. Laat het deeg o peen warme plaats rusten. Maak er pirogi op het gewenste formaat van en bestrooi ze ligt met bloem. Variatie: -Vervang het water door melk. Vervang de boter door zonnebloemolie

Gistdeeg Voor Pirogi Met Zuurkool, Uien En Wortelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gistdeeg (Ned. Limburg)
30-60 min -
Bekijk recept
Gistdeeg
0 min
Bekijk recept
Limburgse Fruitvlaai van Gistdeeg
0 min
Bekijk recept