Varkensfilets Met Mango En Gembersaus

8
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de mango en snijd plakjes van mango. Houd wel rekening met de grote pit in het midden. Houd u drie plakjes achter voor garnering. Rest van het vruchtvlees in kleine blokjes snijden. In een schaal met de verse roomkaas, worcestershiresaus door elkaar mengen. Op een plank het vlees tussen folie iets platter slaan zodat er een groter en platter stuk ontstaat. bestrooi het vlees in met zout, peper en gemberpoeder. 1 plak bacon op het vlees leggen. verdeel het kaas / mango mengsel er over. Vlees oprollen en prik het vast met 2 cokteel prikkers Verhit in een braadpan boter, vlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. 30 min in de oven op 120. De achtergehouden plakjes mango in kleinere plakjes snijden. Telkens 3 plakjes tot waaier vormen. intussen aan het braadvocht slagroom, gembersiroop en 1 dl water toevoegen. Alles onder roeren bijna aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout en peper. Giet de saus in een suaskom. Snij het vlees schuin doormidden en met de gesneden kant in het zicht op een bord leggen en er een lepel saus overheen gieten

Varkensfilets Met Mango En Gembersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarsstamppot met varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept