Oosterse Garnalensalade

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de peultjes beetgaar in circa drie minuten en spoel ze direct af onder de koude kraan. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan goudbruin. Spoel de garnalen in een zeef af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Klop een dressing van de rijstazijn, arachide- en sesamolie en de peper en zout. Meng de garnalen en peultjes en schep er de dressing door. Laat de garnalensalade een half uur intrekken. Verdeel de garnalensalade over de coupes en bestrooi de salade met de geroosterde sesamzaadjes

Oosterse Garnalensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept