Maak de cantharellen goed schoon en snijd ze in stukjes. Snijd het vel van de eendenborstfilet diep in. Leg de filet met het vel naar beneden in een droge koekepan en bak hem op een laag vuur 8 minuten. Omkeren en nog 6 minuten op de andere kant bakken. Voeg de peperbesjes toe en strooi er zout en peper over. Pak de filet in aluminiumfolie en laat hem even rusten. Bak de cantharellen op een hoog vuur 2 minuten in het eendenvet met de peperbesjes. Voeg de azijn toe en bestrooi ze met peper en zout. Leg de tortilla′s in 2 koekenpannen, strooi de gemalen kaas erover en laat deze op een laag vuur met de deksel op de pan smelten. Snijd de eend in reepjes. Laat de tortilla′s op 2 borden glijden. Verdeel de sla over de tortilla′s. Leg hier en daar een klontje verse roomkaas, verdeel eend en cantharellen erover. Vouw een stukje van de tortilla′s om en rol ze op. (Door voor het oprollen de tortilla eerst om te vouwen, ontstaat er een soort zakje, waardoor de "wrapper" uit de hand gegeten kan worden zonder dat de vullig eruit valt).
Salade "Wrapper" Met Eend En Cantharellen is een recept van Smulweb.nl