Varkenshaas Gevuld Met Pistachenootjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus: uitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden, in pan met boter helft glazig bakken fond en bier toevoegen, laten inkoken tot 1/3 van de vloeistof over is, dan even zeven. Vlees: nootjes pellen, inkeukenmachine hakken samen met peterselie en basilicum. dan rest van bosui erdoor. varkenshaasjes in lengte opensnijden en vullen met pistachemengsel, weer dichtmaken en dichtbinden met touw. Haasjes kort dichtbakken en dan in ovenschaal leggen. ongeveer 20 min bakken in oven op 220 graden en daarna 5 min laten rusten onder aluminiumfolie Saus afmaken door er boter door te doen en eventueel iets binden met aardappelmeel

Varkenshaas Gevuld Met Pistachenootjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept