Varkenshaasje In Yogurtsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De haasjes invrijven met paprikapoeder, mag royaal, de kaas in dikke reepjes snijden en met een scherp mes gaatjes maken in de haasjes waarna je de kaasstaafjes erin duwt, er mag een stukje uitsteken dit smelt tijdens het bakken. De haasjes royaal met bloem bestrooien en in de hete boter rondom bruin bakken. Het braadvocht vermengen met de ui, bouillonpoeder en yogurt en in gesloten pan 40 minuten laten pruttelen. Tenslotte de peterselie toevoegen en evt.de saus binden met allesbinder.

Varkenshaasje In Yogurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommer Yogurtsaus
10-20 min -
Bekijk recept
Lamsgehaktballetjes In Yogurtsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kebab Met Yogurtsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept