Pittig Varkensvlees Met Sperziebonen

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes. Snijd de hamlappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de uisnippers ca. 2 minuten. Bak daarna het vlees ca. 5 minuten mee. Pers de knoflook boven het vlees uit en roer de sambal, ketjap, 1 dl water en het bouillonpoeder erdoor. Schep dan de ontdooide** sperziebonen en paprika erdoor, leg het deksel op de pan en laat het gerecht in ca. 10 minuten gaar worden. Spoel intussen de tauge in een vergiet af en laat deze weer uitlekken. Schep de tauge door het vleesmengsel en breng op eventueel nog smaak met sambal en ketjap.

Pittig Varkensvlees Met Sperziebonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept