Hamlappen Uit De Oven Met Rode Wijn En Gember

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in de braadpan en bak hierin op hoog vuur het vlees aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan, draai het vuur lager en fruit de gesnipperde ui in het achtergebleven braadvetSchenk de wijn in de braadpan draai het vuur weer iets hoger en laat de wijn al roerend bijna geheel verdampen. Pers de knoflook erboven uit. Snijd de gember ongeschild in plakjes en giet de tomatenblokjes af. Doegember, tomatenblokjes en de bouillon in de braadpan, schep alles goed om en laat nog even warm wordenLeg het vlees terug in de braadpan, sluit de pan af met een deksel en zet hem in de oven. Laat het vlees in ca. 1 uur en 30 min. zacht en gaar worden. Neem vlak voor het serveren de plakjes gember uit de pan

Hamlappen Uit De Oven Met Rode Wijn En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept