Kook de rijst samen met de worteljulienne volgens de aanwijzingen op het pak gaar, en volg verder de bereiding zoals op het pak staat aangegeven. Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes van 4 cm. Snijd de paddestoelen in reepjes. Snijd de paksoi in brede repen, houd het groen en wit tot gebruik gescheiden. Verhit 4 el olie in de wok en roerbak hierin de cashewnoten snel goudbruin. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en houd ze apart. Roerbak de kalkoenreepjes in 3 min. goudbruin. Schep de paddestoelen, bosui-stukjes en het witte paksoi-deel erbij en roerbak 2 min. Klop het ′Kip Siam′-sauspoeder los met 3 1/2 dl koud water en roer het bij de kalkoen-groentenmassa. Breng het aan de kook. Schep het groen van de paksoi erdoor en strooi de cashewnoten erover. Rijsttimbaaltjes Spoel vlak voor het serveren een (plastic) beker om met heet water, schep deze vol met rijst en stort zo op elk bord een rijsttimbaaltje. Schep de Kalkoen Siam erbij, en strooi de cashewnoten op de rijst.