Antilliaanse Gehaktschotel Met Pannenkoek

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden. Bleekselderij wassen en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Ui, paprika en bleekselderij ca 5 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Gehakt toevoegen en in ca 3 minuten rul bakken. Tomatenpuree, rozijnen en ei erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus. Ovenschaal invetten met 1 eetlepel olie. Gehaktmengsel erin scheppen en aandrukken. Kaas erover strooien. Oven voorverwarmen op 200 graden. In midden van oven gehaktschotel in ca 15 minuten heet en goudbruin laten worden. Intussen pannenkoeken bakken, volgens gebruiksaanwijzing op het pak, of op eigen, vertrouwde manier.

Antilliaanse Gehaktschotel Met Pannenkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Antilliaanse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas met siroop op Antilliaanse wijze en witte chocolademousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenscari op Antilliaanse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antilliaanse omelet geflambeerd met rum
20 min Nagerecht
Bekijk recept