Bak het hacheevlees in de maiskiemolie lichtbruin aan, Voeg de rode ui, citroengras, gember en knoflook toe en laat dit op laag vuur 10 minuten smoren. Voeg de tomatenblokjes, sherry en kippenbouillon toe en laat dit afgedekt 2 uur zachtjes sudderen. Haal de citroengras eruit en zeef het hacheevlees. Laat het stoofvocht inkoken en voeg het hacheevlees weer toe. Verdeel het vlees in acht porties en laat het afkoelen. Bestrijk 4 plakjes bladerdeeg met koud water, leg op elk plakje 2 porties vlees en dek af met een tweede plakje bladerdeeg. Steek beide porties mooi rond uit en druk de randen met een vork op elkaar. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei, bestrooi met grof zeezout en bak ze 20 minuten in een oven van 200 graden celcius. Bak het zuurdesembrood goudbruin. Meng de creme fraiche met de bieslook en limoenschil en breng op smaak. Leg 2 porties creme fraiche op een bord en zet hier 2 bladerdeeghoopjes tegen aan. Het zuurdesembrood er naast leggen en garneren met rundertartaar, kwarteleitjes en gedroogde venkel en aan de andere kant de gestoofde paksoi
Hachee Met Citroengras En Gember In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl