Hachee Met Citroengras En Gember In Bladerdeeg

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het hacheevlees in de maiskiemolie lichtbruin aan, Voeg de rode ui, citroengras, gember en knoflook toe en laat dit op laag vuur 10 minuten smoren. Voeg de tomatenblokjes, sherry en kippenbouillon toe en laat dit afgedekt 2 uur zachtjes sudderen. Haal de citroengras eruit en zeef het hacheevlees. Laat het stoofvocht inkoken en voeg het hacheevlees weer toe. Verdeel het vlees in acht porties en laat het afkoelen. Bestrijk 4 plakjes bladerdeeg met koud water, leg op elk plakje 2 porties vlees en dek af met een tweede plakje bladerdeeg. Steek beide porties mooi rond uit en druk de randen met een vork op elkaar. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei, bestrooi met grof zeezout en bak ze 20 minuten in een oven van 200 graden celcius. Bak het zuurdesembrood goudbruin. Meng de creme fraiche met de bieslook en limoenschil en breng op smaak. Leg 2 porties creme fraiche op een bord en zet hier 2 bladerdeeghoopjes tegen aan. Het zuurdesembrood er naast leggen en garneren met rundertartaar, kwarteleitjes en gedroogde venkel en aan de andere kant de gestoofde paksoi

Hachee Met Citroengras En Gember In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept