Rundersteaks Met Fetakaas Op Een Bedje Van Lentegroente

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De filetsteaks insnijden en de opening met het kaasmengsel vullen. Naar smaak zout en peper toevoegen en in hete olijfolie aan beide kanten kort bakken. De takjes rozemarijn en tijm tussen de aardappels leggen, de filets erop leggen en het geheel in de oven bij 100 tot 120 graden gedurende 16 tot 20 minuten gaar laten worden. De lente-uitjes en worteltjes in hete olijfolie kort roerbakken, met zout en peper kruiden, groentebouillon toevoegen en beetgaar laten worden. Asperges en kruidenboter toevoegen en licht inkoken.

Rundersteaks Met Fetakaas Op Een Bedje Van Lentegroente is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met lentegroente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met lentegroente
30 min-
Bekijk recept
Lentegroente-schotel Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Rivierkreeftjes, Lentegroente En Kruidenroom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biefstuk met tomatensalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met rucola en pasta pesto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texaanse steak
Bekijk recept
Winterse steak met kastanjechampignons en portsaus
0 min
Bekijk recept