BOEUF STROGANOFF

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in dunne repen snijden. de boter of margarine in een braadpan bruin laten worden en de reepjes hierin aanbraden. De inhoud van het zakje sauspoeder al roerend met het water vermengen. De saus bij het vlees doen. Met het deksel op de pan het vlees een half uurtje laten stoven. De zure room door de iets afgekoelde saus roeren en het geheel nog even doorverwarmen, maar niet laten koken(het kan gaan schiften) Eventueel een lepel drank toevoegen. (Sherry,cognac of wodka) Serveren met rijst of spaghetti:

BOEUF STROGANOFF is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept