Rosbief Met Pestokorstje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de rosbief in een ovenschotel en strijk in met olijfolie. Schuif hem in de oven en laat kleuren gedurende 15 min. Strijk het vlees in met pesto en laat nog gedurende 10 à 20 min (naarmate u het vlees "saignant" of doorbakken wilt) braden op 190°c. Haal het vlees uit de ovenschotel en laat het afgedekt rusten terwijl u de saus bereidt. Giet de kippenbouillon in de ovenschotel en maak de braadresten los. Giet alles in een ruime pan en breng aan de kook. Voeg de tomatenpuree en de room toe en laat lichtjes inkoken. Kruid met peper.

Rosbief Met Pestokorstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbief met pestokorstje en tomatencoulis
0 min
Bekijk recept
Rosbief met pestokorstje en tomatencoulis
0 min
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept