In ruime braadpan 40 gram boter verhitten en fricandeau op hoog vuur rondom bruinbakken. Wijn,? dl water, citroenschilletjes, 1 eetlepel citroensap (rest wordt niet gebruikt) en honing aan fricandeau toevoegen. Vervolgens fricandeau afgedekt in 20 minuten (afhankelijk van dikte) bijna gaar (rose) stoven. Vlees uit pan nemen. Fond toevoegen en jus op hoog vuur tot helft laten inkoken. Fricandeau in jus terugleggen en 10 minuten zachtjes laten sudderen. Intussen aardappel- en wortelblokjes in weinig water en zout in 15 minuten gaarkoken, afgieten en in afgesloten pan warmhouden. Op laag vuur spinazie aan aardappel-wortelblokjes toevoegen en met spatel omroeren tot grof stamppotje. Op smaak brengen met zout, peper en 20 gram boter. Vier borden verwarmen. Lamsfricandeau in dunne plakken snijden en warmhouden in aluminium- folie. Rest van koude boter in blokjes snijden. Blokjes boter van vuur af al kloppend door jus roeren. Stamppotje over borden verdelen en fricandeau erbij leggen. Jus over vlees scheppen. Kervel erboven fijn knippen.
Lamsfricandeau Met Lente-stamppotje En Citroenjus. is een recept van Smulweb.nl