Gehaktballen En Aubergine In Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng alle ingredienten voor de gehaktballen met elkaar, rol vervolgens met vochtige handen balletjes ter grootte van een walnoot. Verhit voor de saus de olie in een grote pan en bak de aubergine op een laag vuur bijna bruin.Doe de gehaktballen erbij, met de ui, knoflook, geelwortel en komijn en bak de gehaktballen rondom bruin.(Alleen extra olie toevoegen als de gehaktballen aankoeken.) Voeg de tomaten, laurier en zout en peper toe en breng aan de kook.Laat zachtjes 20 minuten sudderen en breng eventueel dan zo nodig verder op smaak met zout en strooi er vlak voor het opdienen de basilicum over. Serveer er pasta bij en strooi desgewenst wat geraspte Parmezaanse kaas over de gehaktballen.

Gehaktballen En Aubergine In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept