Kwartels Met Kersen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kwartels in met peper en zout en laat ze goudbruin aanbakken in een kookpan. Flambeer ze met de cognac. Voeg een klontje boter toe en laat ze gedurende 15 a 20 minuten verder gaar worden; bedruip ze geregeld met het kookvocht. Neem de kwartels uit de kookpan en hou ze warm. Deglaceer met de kersensiroop, breng aan de kook en voeg de rest van de boter toe. Voeg er de kersen bij en laat ze opwarmen. Voeg peper en zout toe. Overgiet de kwartels met de kersensaus.

Kwartels Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept