Parelhoenderborst Met Calvadossaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout. Bak de parelhoenderborsten in ca. 10 min. bruin en gaar in de boter. Neem het vlees uit de pan en houd het warm, bv. onder all. folie. Blus de bodem van de pan af met de fond en de slagroom. Roer alle aanbakseld los en laat het vocht ca.2 min. flink inkoken. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de appel in plakjes. Bak ze in een andere koekenpan in de rest van de boter snel aan beide kanten bruin. Voeg de perekorrels en de calvados aan de saus toe en bind de saus heel licht met een klein beetje allesbinder. Schep de saus over de filets en schik de plakjes appel eromheen

Parelhoenderborst Met Calvadossaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Koteletjes van konijn met calvadossaus, spruitjespuree en knolselderkoekjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendeborstfilets & Appel-Calvadossaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Gerookte Parelhoenderborst.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept