Gevulde Gerookte Parelhoenderborst.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de parelhoenderborst en levers in kleine stukken. Bak ze in de boter gaar. Pureer het vlees. Spatel de slagroom door de vleespuree tot een luchtige massa. Breng op smaak met zout, peper nootmuskaat en cognac en laat in de koelkast opstijven. Vorm hoorntjes van de plakjes gerookte parelhoenderborst en spuit er het mengsel in.

Gevulde Gerookte Parelhoenderborst. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoenderborst Met Calvadossaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept